Nu aan het laden

Waarom is een halfhoogslaper zo'n leuk kinderbed?

Waarom is een halfhoogslaper zo'n leuk kinderbed?

Waarom is een halfhoogslaper zo'n leuk kinderbed?

De meeste mensen vinden het lastig om een geschikt bed voor hun kinderen uit te zoeken. Niet alleen je eigen wensen spelen een rol, maar je moet ook luisteren naar de wensen van je kinderen. De meeste kinderen hebben vanaf een jaar of drie een behoorlijk eigen willetje, en het kan zomaar zijn dat het bed dat jij voor je kinderen hebt aangeschaft, niet in de smaak valt. Het zou zonde zijn dat je nieuwe bed gelijk de deur uit moet, omdat jouw kind niet blij is met jouw aankoop. Een bed dat het altijd goed doet bij kinderen, is de halfhoogslaper. Maar, waarom is de halfhoogslaper zo’n geschikt kinderbed? Dat lees je hier! Twijfel niet langer en haal de halfhoogslaper in huis, en jouw kind slaapt als een roosje.

Bespaar ruimte

Als allereerste is een halfhoogslaper ideaal voor kinderen met een kleine kamer. Vandaag de dag zijn de huizenprijzen zo hoog, dat het volkomen logisch is dat de kamer van kinderen kleiner is dan vroeger. Met zo’n bed kan je gelukkig meer ruimte creëren dan er eigenlijk is, door een klein speelhoekje onder het bed te maken. Je kan een circustent of een matras onder het bed leggen waar je kind lekker kan spelen. Als je kind ouder wordt en naar de middelbare school, kan je er ook een bureau onder plaatsen waar hij of zij huiswerk aan kan maken. Kortom, zo’n hoogslaper is een veelzijdig bed waar je goed mee uit de voeten kan, vooral als je een klein huis hebt met weinig vierkante meters.

Veiligheid boven alles

Een ander groot voordeel is dat de halfhoogslaper niet al te hoog is. Dus, als jouw kind uit bed valt tijdens een wilde nacht, dan blijft de schade beperkt. Het is immers niet heel hoog! Je kind kan wel genieten van het slapen op hoogte, maar het is wel een veilige keuze om zo’n halfhoogslaper te kopen omdat het bed niet al te hoog is. Als je kind dan per ongeluk te ver naar het randje gaat liggen, dan is dat niet enorm erg. Een andere prettige bijkomstigheid is dat je kind zo veel eenvoudiger zelfstandig naar bed kan gaan, zonder dat hij of zij jouw hulp nodig heeft.

Het bed verschonen was nog nooit zo gemakkelijk

Als ouders moet je eens in de zoveel tijd het bed van je kinderen verschonen. Dit is best wel een karwei, zeker als je enorm moet bukken omdat het bed zo laag is. Met een halfhoogslaper hoef je nooit meer te hannesen bij het verschonen van het bed van jouw kind. Het bed staat op de perfecte hoogte voor volwassenen. Het bed verschonen is een fluitje van een cent!

Verstuur reactie